Μεσιτ...οικείν

Η ιδέα υπήρχε. Η ευκαιρία να υλοποιηθεί πρόεκυψε τον Αύγουστο του 2004. Ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, πήρε το όνομά του από την Εφη και το Μεσιτ...οικείν γεννήθηκε.

Αρχικά μας εφόδια η πρόθεσή μας να κτίσουμε προσωπική σχέση με τους πελάτες , να ερευνήσουμε τις υπάρχουσες ανάγκες της αγοράς και η πεποίθησή μας ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα γραφείο όπου ο πελάτης θα καλύπτει τις ανάγκες του τόσο στα τεχνικά όσο και στα νομικά θέματα.

Στο Μεσιτ.οικείν ο πελάτης μας εκθέτει τις ανάγκες του, τις δυνατότητές του και το όραμά του για την απόκτηση κατοικίας, οικοπέδου, αγροτεμαχίου η επαγγελματικής στέγης και δικό μας μέλημα να το προσαρμόσουμε στις υπάρχουσες συνθήκες της αγοράς ακινήτου.

Το Μεσιτ.οικείν συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με δικηγόρο που ερευνά, στα αρμόδια Κτηματολογικά Γραφεία και Υποθηκοφυλάκεια την νομική κατάσταση του ακινήτου, δημιουργεί τον σχετικό φάκελο που είναι στην διάθεση του πελάτη, και προσφέρει ενημέρωση από έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς και Τοπογράφους για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Στην συνέχεια, εφόσον υπάρχει ανάγκη σύναψης δανείου για την ολοκλήρωση της αγοράς , ο οικονομικός μας σύμβουλος προχωρά στην τραπεζική έρευνα για την ανεύρεση της καλύτερης προσφοράς δανεισμού, χειρίζεται όλη την διαδικασία μέχρι και την εκταμίευση των χρημάτων και ο ασφαλιστικός σύμβουλος προτείνει την πλέον συμφέρουσα εξασφάλιση και πλήρη κάλυψη γα την ομαλή αποπληρωμή του δανείου.

Το Μεσιτ...οικείν φιλοδοξεί στο πέρασμα του χρόνου, με συνεχή προσπάθεια, να εδραιώσει την φήμη του Μεσιτικού Συμβούλου που σέβεται το χρόνο και το χρήμα του πελάτη και στέκεται δίπλα του ακόμα και μετά την ολοκλήρωσή της συνεργασίας τους.

Νέα Ακίνητα

Who is Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος